For første gang afholdes Byens Bedste i Sønderborg, hvor vi sammen hylder det bedste af det bedste og fejrer Sønderborg Kommunes kultur- og forretningsliv. For første gang uddeles også en klimapris, Årets Grønne Nul, som går til en person, som gør en indsats for klimaet og en grønnere fremtid. 

Byens Bedste

Kom med til årets store awardshow

Kom med til Byens Bedste 2023

Glæd dig til en forrygende aften, hvor konferencier, Jacob Riising, styrer det flotte show med underholdning af alt lige fra skønsang med Sønderjysk pige- og drengekor til fællessang og dans med Wafande i salen.

Showet starter kl. 19.30 og forventes at vare til ca. kl. 22.00.

Undervejs vil der være en kortere pause, og du er velkommen til at bestille dine drikkevarer til pausen i de åbne barer i foyerområdet.

Hvad går det ud på?

Byens Bedste går ud på at den borgerne i Sønderborg Kommune indstiller forretninger, foreninger eller enkeltpersoner, der yder en ekstra indsats i byens handels- og kulturliv indenfor forskellige kategorier.

En jury bestående af personer fra det lokale erhvervsliv udpeger de nominerede i hver kategori, som alle borgere efterfølgende kan stemme på. Endeligt offentliggøres alle vinderne ved det storstilede award show, som afholdes på Alsion den 18. april 2024.