Velkommen til ProjectZeros konkurrence. Her finder du oplysninger om konkurrencen, konkurrencens forløb, deltagelse m.v.

Konkurrencen arrangeres af

ProjectZero
Nørre Havnegade 43
DK-6400 Sønderborg

CVR: 29 21 56 42

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook. Eventuelle informationer og samtykke gives til ProjectZero og ikke til Facebook.

 

Kontaktinformation

ProjectZero

Mail:          post@projectzero.dk

Telefon:    +45 31 68 30 90¨

Aktivitetsbeskrivelse

Konkurrencen giver mulighed for at vinde et gavekort til Bauhaus på 500 kr.

Hvem kan deltage?

Alle, der er fyldt 18 år, kan deltage.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen løber fra juni 2024 til start september 2024.

Der tages ikke imod konkurrencetilmeldinger uden for de angivne konkurrenceperioder.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde vores skema om energirenoveringer og skift af varmepumper.

Sådan udtrækkes vinderne

ProjectZero kontakter vinderen direkte på email.

ProjectZero forbeholder sig retten til at offentliggøre navnet på vinderen på vor hjemmesiden og facebookside.

Præmiebeskrivelse

Præmien er et gavekort til Bauhaus på 500 kr.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse, at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi.

Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste internetbrowsere. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer, der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader. Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit computerudstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd. Præmiemodtageren fritager ProjectZero fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget, eller der hævdes at være forårsaget, af deltagelse i denne konkurrence eller af præmien.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

ProjectZero tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver ProjectZero sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer. ProjectZero kan ikke drages til ansvar for fejl på internettet eller mislykket modtagelse af indsendelser. ProjectZero har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis dette findes nødvendigt. I tilfælde af dette har ProjectZero også ret til ikke at udløse præmierne.

Sådan håndteres personlige oplysninger

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Læs mere om vores privatlivspolitik her