Filter
Filter
Ladestander type 6
Udbyder 8
Betalingsmetode 4
Almindelig/hurtig ladestander
Lyn ladestander
Fremtidig ladestander

Find en ladestander nær dig

Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde en ladestander nær dig i Sønderborg Kommune.  Benyt vores kort og find hurtigt en ladestander, så du undgår ladestress på din tur. Du kan både søge efter type af ladestander, udbyderen eller din ønskede betalingsmetode .

Er elbilen grøn?
Den strøm der bruges til bilerne forventes at være helt grøn i 2029. Elbilen udnytter derudover mere end 80 procent af den energi, der puttes i batteriet til fremdrift. Generelt bruger man mere CO2 på at at producere en elbil end en benzin- eller diselbil. Men forskellen er udlignet, når du har kørt ca. 11.000 kilometer i din elbil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan betaler man?

På forskellige ladestandere i Sønderborg Kommune kan du både betale med ladebrik, betalingskort og app. Via kortet kan du fremsøge netop den betalingsmetode, som du ønsker.

Hvor mange ladestandere er der?

I Sønderborg Kommune er der allerede rig mulighed for at oplade elbilen, både via almindelige, hurtige og lyn ladestandere, og der kommer hele tiden flere ladepunkter til. På kortet kan du se alle dine muligheder for at lade i kommunen, og se de planlagte fremtidige lademuligheder.

Hvor lang tid tager det at lade?

ladetiden afhænger af, om du vælger at lade på en almindelig, hurtig eller lyn ladestander. FDM siger, at hvis du hurtiglader, kan du få 100-150 km på batteriet på cirka 30 minutter. På en lynlader kan du få 150 km rækkevidde på kun 15 minutter.

Gør dine kilometer grønne, det gavner både miljøet og din pengepung.